Anastacia

Amerikanska poplegenden Anastacia med den fantastiska rösten som gett oss megahitsen ‘I’m Outta Love’ och ‘Left Outside Alone’ kommer till Sverige i sommar under Europaturnén ‘The Evolution tour‘.

Anastacia har sålt mer än 30 miljoner skivor och har en av de mest välkända poprösterna i modern tid. Hon är aktuell med sitt 7:e album, ‘Evolution’, som hon nu åker på Europaturné med.

Förra turnén (2016-17) “Ultimate Collection Tour” med hela 110 spelningar, var en enorm succé. Under turnén tillkännagav Anastacia ett samarbete med Cancer Research UK för att stötta forskningen inom bröstcancer då hon själv har besegrat sjukdomen 2 gånger. Anastacia uppmuntrar fans, vänner och supporters att donera till forskningen om bröstcancer så att fler kan bli friska.
Under samma turné spelade Anastacia in det nya albumet ‘Evolution’ i Stockholm tillsammans med Anders Bagge (Celine Dion, Janet Jackson, Madonna) och hans Baggpipe studio team. Anastacia är tillbaka starkare än någonsin med emotionella rocklåtar, snygga ballader och catchiga poplåtar i vilka hennes souliga röst kommer till sin rätt. Anastacia säger själv att hon är så glad att få komma tillbaka till Europa och uppträda med nya materialet och hon ser verkligen fram emot att dela detta med sina fans.