Don Diablo

En av världens största Dj:s DON DIABLO är nu klar för Stadsfesten Skellefteå fredag den 1 juli!

Att Nederländerna varit framgångsrika med att leverera begåvade Dj:s råder det ingen tvekan om, och Don Diablo är inte ett undantag. Idag betraktas han snarare, med sina 20 år i branschen, som en veteran. Redan som 15-åring blev han signad och har sedan dess producerat elektronisk housemusik som om och om igen toppat listorna på Beatport. Don Diablo har också samarbetat med stjärnor som Madonna och Ed Sheeran. Don Diablo räknas idag som en av världens 25 största Dj:s före andra stjärnor som Kygo, Steve Angello och Major Lazor.

Don Diablo är också den som tagit största kliven på världslistan över Dj:s de senaste åren….så håll koll på Don Diablo, han kommer säkert att vara top 10 inom kort!

Det senaste året har det varit extra spännande att följa Don Diablo efter att den framgångsrika singeln ”Chemicals”, i samarbete med landsmannen, kompisen och tillika DJ-legenden Tiësto som släpptes i september. Så med snart 20 miljoner visningar av ”Chemicals” så lovar vi att nu skall SKELLEFTEÅ DANSA!