Hippie Sabotage

Hippie Sabotage spelar på Kägelbanan i Stockholm i april!

Duon Hippie Sabotage från Sacramento, Kalifornien, är kända för sina energiska spelningar. De rör sig enkelt mellan olika genres. På vissa ställen beskrivs dom som hiphop och på andra som EDM. Sanningen är väl någonstans mitt emellan. Den 3 april spelar dom i Stockholm! Biljetterna släpps den 24 januari kl 10.

Bröderna Kevin och Jeff Saurer började göra musik under namnet Hippie Sabotage tidigt 2000-tal. Dom lekte med gamla hiphop-instrumentaler och kombinerade med catchig elektronika.

Hippie Sabotage har släppt fyra officiella album och mängder av EP’s och singlar. Duon fick ett otroligt lyft efter att Ellie Goulding delade deras remix på Tove Los ”Habits (Stay High)”. Låten nådde över en miljon människor på en vecka! Dom har nyligen varit i studion med gjort THEY, Alina Baraz och Khalid som väntar på att släppas.

På skiva är Hippie Sabotage chill men dom är kända för sina intensiva, dynamiska livespelningar. Och det är live som bröderna känner att dom får full artistisk frihet, kan leva ut alla genres deras musik innefattar och som deras kläder får en ordentlig smäll. Dom har sagt att dom kan avgöra på hur trasiga deras kläder är efter en spelning hur bra den var.

HIPPIE SABOTAGE
4 april, Kägelbanan Stockholm
Biljetter släpps 24 januari via Södra Teatern och Maloney Concerts.