Joan As Policewoman

Vi ser fram emot en högst personlig, svängig och härlig kväll med den mycket karismatiska Joan Wasser och hennes Motown influerade samtids doo wop. 

Inför nya albumet ”The Classic” deklarerade Joan ”Mitt liv har aldrig varit bättre än vad det är nu”, och det hörs! Albumet tar sin utgångspunkt i Joans egna liv, hennes personliga problem och reflektioner men är samtidigt soulig och solig med en livslust som inte ber om ursäkt för sig själv. Vidare säger Joan ”melankoli är fortfarande en del av mitt liv, men jag tillåter den inte att dränera mig på energi längre”. Hon står stadigt och vi tänker lite på Jenny Wilson både i sound och attityd.

Senast Joan As Police Woman var på Mejeriet var 2006, då delade hon scen med The Hidden Cameras och Mejeriet var slutsålt. Sen dess har Joan hunnit släppa tre album, spela live tillsammans med Rufus Wainwright och Antony Hegarty (Antony and the Johnsons) samt göra studioarbete tillsammans med storheter som Lou Reed, Sheryl Crow, Dave Gahan och Lloyd Cole. Nya albumet ”The Classic” har fått strålande recensioner i landet och Gaffa toppar med 6/6.