Justin Bieber

Justin Bieber på turné

Med ett album som just nu toppar listorna i över 100 länder, låtar på hitlistor över hela världen och en nordamerikansk turné som omfattar 64 städer med utsålda datum över hela USA och Kanada, presenterar nu Justin Bieber internationella datum för sin PURPOSE WORLD TOUR där han gör ett otroligt efterlängtat stopp i Stockholm den 29 september 2016.

Sist Justin Bieber var i Sverige fyllde han Globen. Inte en, inte två utan tre gånger om. Hypen kring Justin Biebers har idag nått en ny rekordnivå. Med förstaplaceringar för nya albumet Purpose i över 100 länder och upprepade listettor på singellistorna slår Purpose rekord över hela världen, där Bieber bland annat haft 17 låtar med på Hot 100 under en och samma vecka (och slår därmed både The Beatles och Drake) och ett nytt Spotifyrekord för global streaming med över 200 miljoner albumlyssningar under den första veckan.

Fans över hela världen kommer kunna se Biebers dynamiska liveshow på den över 30 datum långa turnén, som kommer att ambulera arenor runt om i Europa med stopp ibland annat England, Frankrike, Tyskland och Skandinavien. Den 29 september återvänder Justin till Sverige, den här gången för en konsert på Tele2 Arena i Stockholm.

Konserten presenteras i samarbete med FKP Scorpio.