Sabaton

Den stora Sverigeturnén 2022 + Stockholm, Avicii Arena

Sabaton till Stockholm – spelar på Avicii Arena den 5 mars 2022!

Året som gått har varit utmanande för vartenda band över hela världen. Osäkerhet, och en rädsla för att kanske aldrig kunna återvända till ett ”normalt” turnéliv igen har präglat hela 2021.

Men SABATON valde att ta den bildliga tjuren vid hornen. En arenaturné och och en svensk klubbturné har svetsats samman till en enda stor metal-smältdeg och idag kan vi gladeligen presentera SABATONS turné ”The Tour To End All Tours” – som den 5 mars gör ett stopp i Stockholm där de spelar på Avicii Arena.

Med support från mongoliska The HU och finska heavy metal-veteranerna Lordi tar de sig an 26 städer i 17 länder. Redan den 5 mars är det dags för bandets exklusiva Sverigenedslag under ”The Tour To End All Tours”-flagg.

”Vi har väntat alldeles för länge på det här – och vi är mer taggade än någonsin”, säger Pär Sundström, basist och medgrundare av SABATON.

”Det känns fantastiskt att få inta denna klassiska arena tillsammans med The HU och Lordi. Och när vi gör det, så är det med en ny show och ett nytt kapitel i Sabatons historia.”

Biljetterna släpps den 7 juli klockan 10:00

Early bird-erbjudande: Köp dina biljetter innan fredag 9 juli kl 17:00 och få en speciell gåva: gratis tillgång till bandets livestreamade headlinespelning på Exitfest samma dag (9 juli) kl 21:00. Det blir bandets första gig på 1,5 år – missa inte det!

Sabatons turné flyttas fram till 2022

På grund av fortsatt förbud av allmänna sammankomster för fler än 50 personer, i samband med Covid-19, har vi tyvärr varit tvungna att ta beslutet att flytta fram den stora Sverigeturnén med Sabaton till 2022.
 
Bandet hälsar:
” Att vara musiker och inte kunna spela är helt värdelöst. Corona kan dra åt helvete. Vi saknar alla Er underbara människor ute i landet som såg fram emot denna turné lika mycket som oss. Tillsammans får vi uthärda ett år till."
 
Redan inköpt biljett gäller till det nya datumet så håll hårt i biljetten!
Mer information kommer via e-post från lokalt biljettombud/spelställe.
 
Ta hand om varandra och ursäkta för eventuella olägenheter denna flytt medför.
 
Bästa hälsningar,
All Things Live Sweden

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2022!

I januari och februari 2022 beger sig Sabaton ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med hela 29 spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.
 
"The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd” 
Pär Sundström, Sabaton

OM SABATON
Sabaton är ett fem delar starkt heavy metal-band från från Falun. Bandet består av Pär Sundström (bas), Joakim Brodén (sång), Hannes Van Dahl (slagverk), Tommy Johansson (gitarr) & Chris Rörland (gitarr) och har sedan starten 1999 både sålt platinum fyra gånger om samt genomfört kolossalt stora konserter i över 50 länder. Bandets nionde fullängdare “The Great War” är ett konceptuellt och musikaliskt genomtänkt album inspirerat av den ödesdigra atmosfären under första världskriget, och fortsätter därmed bandets tradition att med varje album berätta oförglömliga historier från världens storslagna och mörka stridsfält.

 

Biljettinformation

Åldersgränsen på spelningarna är 13 år, förutom dessa undantag:
Karlstad: 18 år
Malmö: 18 år (13 år i målsmans sällskap)
Trollhättan: 18 år (13 år i målsmans sällskap)
Falun: 18 år (15 år i målsmans sällskap)
Skövde: 18 år (13 år i målsmans sällskap)

EARLY ENTRY
I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter.
En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför.

Nyheter

Fler nyheter
26 okt 2020

Sabatons turné flyttas fram till 2022

På grund av fortsatt förbud av allmänna sammankomster för fler än 50 personer, i samband med Covid-19, har vi tyvärr varit tvungna att ta beslutet att flytta...

28 jun 2019

Sabaton tar “The Great Tour” till Sverige

I slutet av april offentliggjorde Sabaton en USA-omfattande turné under parollen ”The Great Tour” inför släppet av nya skivan ”The Great War” den 19 juli. Idag...