Status Quo

Status Quo till Liseberg 31 juli

Status Quo har med sina låtar tillbringat mer än sju år sammanlagt på den engelska singellistan, sålt 118 miljoner album och har 33 placeringar på brittiska albumlistan. Det är med andra ord en formidabel hitmaskin som gästar Liseberg den 31 juli.

Status Quo har genom åren fått en stor och trogen publik i Sverige och världen.

Den som är född på 70-talet känner nog igen bandet främst genom deras megahit ”In The Army Now” som kom 1986. Låten låg i 22 veckor på den klassiska Trackslistan.

Men det är genom sin enkla boogierock som bandet gjort sig mest känt.

Låtar som ”Rockin’ all over the world”, ”Whatever you want” och “Down Down” är några av de låtar som är goda exempel på hur Status Quo stavar Boogierock.

Status Quo var ett av mina favoritband redan som ung. När jag var 13 år åkte jag buss från Hultsfred till Liseberg bara för att få en chans att få se dem, tyvärr avgick bussen hem innan Status Quo hade gått på scenen. Nu är det äntligen dags för revansch” säger Per Alexanderson, Underhållningschef på Liseberg.

Efter åtskilliga hit-låtar och närmare 40 år sedan senast, är det så äntligen dags för ännu ett Lisebergs besök. Liseberg hälsar Status Quo välkomna till Göteborg och Lisebergs Stora Scen den 31 juli 2015.