Hammerfall

Inställt - HammerFall till Göteborg och Stockholm den 27 & 28 mars

På grund Covid-19 och beslutet om "förbud mot allmänna sammankomster med fler än 500 personer" som sedermera blev 50 personer var vi tvungna att flytta fram Hammerfalls turné och de spelningar som skulle genomförts i Sverige & Danmark i mars.

Förhoppningen var att hitta nya datum inom kort, men på grund av de extraordinära omständigheterna i Europa och resten av världen, så har vi ännu inte lyckats hitta en lösning. Därför har vi tagit ett beslut att återlösa köpta biljetter.

Så här ser återköpsproceduren ut:

AXS (Sthlm):
Biljetter köpta via AXS och AXS call center återköps automatiskt till det kort som användes vid köpet. För biljetter köpt via biljettkassan maila info@stockholmlive.com för vidare info kring återköp.


Eventim (Gbg):
Biljetterna återköps automatiskt till det kort som användes vid köpet. Med anledning av situationen med Corona-viruset är behandlingstiden mycket längre än normalt, det kan ta upp till 6-8 veckor innan du ser pengarna på ditt konto.
Vi ber därför om ert tålamod och inväntar återbetalning under beräknad behandlingstid.

Nyheter

Fler nyheter
13 dec 2019

HammerFall till Göteborg och Stockholm

Det svenska hårdrocksbandet grundades i Göteborg 1993 och består idag av medlemmarna Joacim Cans, Oscar Dronjak, Fredrik Larsson, Pontus Norgren och David Wallin....