23 jan 2019

Sabaton headlinear U Rock 2019

Sabaton headlinear U Rock 2019

Det var länge sedan Sabaton åkte norrut i landet för en spelning. Men nu är det äntligen dags, och det blir ett enda exklusivt nedslag i Norrland 2019: På U Rock I Umeå!

Förutom spelningen på Sabaton Open Air i augusti blir detta Sabatons enda spelning i Sverige under 2019.

– Önskemålen om att vi skulle resa norrut och spela har haglat in de senaste åren, och nu får alltså både vi och norrlänningarna som vi vill!
/Pär Sundström – Sabaton

U Rock växer sig större än någonsin 2019 och flyttar till Umeå Energi Arena – Sol. Sabaton headliner festivalen och inom kort släpps resterande fyra band till festivalen.

OM SABATON
Sabaton är kanske mest kända för sina mäktiga livekonserter där musikalisk skicklighet kombineras med rejäla produktioner. De har headlineat flera av världens största rockfestivaler och nu återvänder de hem för två exklusiva spelningar i Sverige – en av dem sker på U Rock i Umeå.

OM U ROCK
På lördagen 20 juli 2019 är det dags för den fjärde U Rock-festivalen i ordningen. Världsakten Sabaton headlinear festivalen. Tidigare år har artister som Helloween, Dee Snider, Europe, Saxon, D-A-D och Skid Row spelat på U Rock. Njut av högsommar, god mat och dryck och rock i världsklass på U rock 2019 – Norrlands stora rockfestival.

Biljetterna till U Rock 2019 släpps på fredag 25 januari 10.00 på urock.se